• Slider Tandarts Herwig 1
  • Slider Tandarts Herwig 2
 

Onze praktijk

Ondanks dat wij onze praktijkruimte delen met een andere praktijk, kunnen wij naast de reguliere tandheelkunde verschillende specialisaties aanbieden door de aanwezigheid van meerdere behandelkamers. Samen met ons enthousiaste team willen wij u de beste zorg bieden die mogelijk is. Tevens werken wij samen met een specialist wortelkanaalbehandelingen, kaakchirurgen, implantoloog en een prothese technieker.

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en nemen de tijd voor overleg. Samen met u bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Ons deskundig team met enthousiaste mensen staat graag voor u klaar.

Wachtkamer

De wachtkamer en receptie hebben bij ons een huiselijke sfeer. Hier kunt u rustig een tijdschrift doorbladeren of gebruik maken van gratis WIFI.

Software

Met de moderne software van tegenwoordig is precies uit te rekenen of de patiënt alles vergoed krijgt en zo niets hoeft bij te betalen voor een behandeling. Zo weet men precies waar men aan toe is en dat is wel zo prettig.

Apparatuur

Qua tandartsstoelen hebben we voor het allerbeste gekozen, namelijk Sirona (leidende producent van tandheelkundige producten).

Wij hebben een cerec 3D digitale opname-eenheid tot onze beschikking, waarmee wij volledig porseleinen kronen, inlays of facings in één afspraak bij u in de mond kunnen plaatsen. Binnen twee uur is een kroon vervaardigd zonder dat u hoeft te 'happen'.

Ook hebben we in een aparte röntgenruimte apparatuur om grote röntgen-kaakoverzichtsfoto te maken. Bij uitstek geschikt voor chirurgisch werk, voor nieuwe patiënten bij wie veel moet gebeuren. Of voor degenen die moeite hebben met de kleine apparatuur waarbij iets in de mond wordt geplaatst.

© 2024 Tandartspraktijk Herwig